Autor: Kaubandus.ee • 19. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neinar Seli Tasku ärikeskust hakkab juhtima Veiko Keerberg

Ligi miljard krooni maksvat 50 000ruutmeetrise pinnaga ärikompleksi, mis hõlmab augusti lõpus Tartus avatavat Tasku keskust ja Pläsku ärihoonet hakkab juhtima Veiko Keerberg.

Emajõe Ärikeskust koordineeriva Estiko kontserni pikaaegse töötaja Veiko Keerbergi ülesanneteks saab olema kogu ärikompleksi majandamine, Tasku keskuse turundustegevuste juhtimine, suhtlus üürnikega ning valduste operatiivjuhtimine, teatas firma.

Veiko Keerbergi sõnul on linnarahva jaoks avatava Tasku keskuse kõige atraktiivsem osa 16 000-ruutmeetrit hõlmav moe- ja vabaajakeskus koos regiooni esimese kinokeskusega. „Tasku kompleks on niivõrd multifunktsionaalne ja suur projekt, et see ei ole võrreldav ühegi teise keskusega linnas. Minu esimene eesmärk, koondada kokku linna kõige esinduslikum ja laiem moekaupade valik, on täidetud. Edasi Tasku juhina on minu ülesanne kompleksis tegutsevate büroode, kaupluste, teenindus- ja toitlustusettevõtete vahel sünergia tekitamine ja hoidmine. Tasku moe- ja vabaajakeskuse külastajate arvuks prognoosime tööpäevadel 12 000 inimest päevas ning nädalavahetusel vähemalt 15 000 inimest päevas. Konkurendid on küll suured, kuid Tasku toob täiesti uue mõõtme, uued brändid, meelelahutuse ning asub linna kõige atraktiivsemas asukohas,“ ütles Keerberg.

Keerbergi kinnitusel on Tasku eesmärk saada nii moekaupade kui meelelahutuse turul Lõuna-Eesti inimeste jaoks esimeseks valikuks. „Tasku hakkab pakkuma kvaliteetset ja trendikat moodi tuntud brändidelt, mis täna Tartus esindatud pole ning sisaldab lisaks viie saaliga Cinamon kinole ka viite erineva suuruse ja valikuga söögikohta, mille hulgas Lõuna-Eesti suurim pubi ja buffeerestoran. Kindlasti täidab meelelahutuslikku funktsiooni ka kümne saaliga konverentsikeskus, kus lisaks konverentsidele saab korraldada kontserte, näitusi ja muid üritusi,“ lisas Keerberg.

„Kuna kõrvalasuva Pläsku ärihoone üüripinnad on 100 protsenti täis, siis avame Taskus ka 4700 ruutmeetrit A+ kvaliteediklassi uusi kontoripindasid. „Põhiosa uutest kontoripindadest on juba broneeritud, suurematest uutest üürnikest avab Taskus sügisel näiteks uksed Medicum perearstikeskus,“ lisas Keerberg.

Veiko Keerberg on Taskut arendava Estikoga seotud olnud 2000. aastast. Veiko Keerberg on töötanud Kaubahalli, E Kaubamaja ning Emajõe Ärikeskuse projektijuhina. Enne Tasku juhiks saamist vastutas Keerberg Estiko Kinnisvarahaldus OÜ juhatajana Estiko haldusmeeskonna juhtimise eest.

Augusti lõpus valmiva Tasku kompleksi teised ametikohad täidetakse olemasoleva Estiko personalistruktuuri baasil. Koos üürnikega saab Tasku keskuses tööd vähemalt 500 inimest.

Tartu linnakeskmes asuvate Riia ja Turu tänavate ristumiskohas augusti lõpus avatav Tasku kompleks sisaldab Tartu esimest viie saaliga Cinamon kinokeskust ligi 40 rõivapoodi ja teenindusasutust ning viite toitlustuskohta. Kokku 60 000-ruutmeetrise üldpinnaga hoonetekompleks sisaldab lisaks Lõuna-Eesti suurimat 410 kohalist Dorpat hotelli ja spaad ning ka bussijaama. Keskuse kliente teenindab hea juurdepääsuga eritasandiline parkimismaja, kus saab olema üle 500 parkimiskoha. Jalakäijatele on tagatud sissepääs keskusesse neljal suunal.

Tasku hoone arhitekt on Kalle Rõõmuse arhitektuuribüroo ja ehitaja YIT Ehitus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757