Mere: Atria meie liidripositsiooni ei ohusta

Rakvere Lihakombinaadi juht Anne Mere
ütles, et Atria Eesti uue juhtkonna komplekteerimine nende liidripositsiooni ei
ohusta, aga toob pinget konkurentsisituatsiooni.

„Ma ei arva, et Atria meie liidripositsiooni ohustab, aga eks ta toob uut pinget konkurentsisituatsiooni ja sunnib meid rohkem nutikamad olema,“ nentis Mere, kelle sõnul on loogiline, et kolme ettevõtte ühendamine tõi kaasa ka muudatusi juhtkonnas. „Seda, kui edukaks uus meeskond osutub, näitab aeg,“ lisas ta.

Suvehooaeg möödus Rakverel, vaatamata kehvale ilmale, hästi ning uued tooted ja pakendid aitasid eelmise aastaga võrreldes kasvatada nii turuosa kui müügimahtu, rääkis Mere sellest, kuidas Rakvere jahtuva majanduse valguses toime tuleb ning lisas, et tarbimise pidurdumist ja odavamatele toodetele üleminekut on täheldada olnud sügise alguses.

„Jahtuva sisenõudluse tingimustes on meie esmane eesmärk hoida müügimahte, kindlasti aitavad sellele kaasa uuenduskuuri läbi teinud talvehooajatooted - verivorstid ja ahjupraed, mis peaksid lettidele jõudma oktoobris. Seoses viineriliini käivitumisega, otsime aktiivselt uusi väljundeid Venemaa ja Ukraina suunal,“ kirjeldas Mere Rakvere Lihakombinaadi plaane.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara