R-Kiosk hakkab väljastama postipakke

Itella Logistics ja R-Kiosk hakkavad
väljastama postipakke viiekümnes siseruumides asuvas R-Kioskis suuremates Eesti
linnades.

“R-Kioski müügipunktid asuvad keskustes kõikjal üle Eesti ning on 7 päeva nädalas pikalt avatud,” ütles R-kioski tegevjuht Jüri Võssokov, kelle sõnul on kliendil sinna lihtne ja mugav pakile järele minna.

Itella ja R-Kioski vaheline koostöö sai alguse tänavu märtsikuus ning tänu positiivsele vastukajale otsustati üleriigiliselt koostööd laiendada, seisis Itella Logisticsi pressiteates. Eelmisel nädalal allkirjastas Itella lepingu SmartPostiga 20 automaatse postipakiterminali kasutamiseks.

“Itella võrgustik koos R-Kioskide ning SmartPosti automaatidega katab terve Eesti, mis muudab tellimise interneti ja posti teel inimeste jaoks oluliselt lihtsamaks ja atraktiivsemaks,” sõnab Risto Merisalu, Itella Logistics Eesti tegevjuht.

Logistikafirma Itella Logistics tegutseb kaheksas Läänemere-äärses riigis, saadab aastas teele 30 miljonit saadetist, annab tööd 4000 inimesele ja ettevõtte 2006. aasta käive oli 620 miljonit eurot. Eestis tegeleb Itella Logistics kaubaveo logistikateenustega, kaupade käsitlemise, laoteenuste ja kullerteenustega. Ettevõtte 2007. aasta käive oli 143 miljonit krooni, kasum 12,4 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara