R-Kiosk hakkab väljastama postipakke

Itella Logistics ja R-Kiosk hakkavad
väljastama postipakke viiekümnes siseruumides asuvas R-Kioskis suuremates Eesti
linnades.

“R-Kioski müügipunktid asuvad keskustes kõikjal üle Eesti ning on 7 päeva nädalas pikalt avatud,” ütles R-kioski tegevjuht Jüri Võssokov, kelle sõnul on kliendil sinna lihtne ja mugav pakile järele minna.

Itella ja R-Kioski vaheline koostöö sai alguse tänavu märtsikuus ning tänu positiivsele vastukajale otsustati üleriigiliselt koostööd laiendada, seisis Itella Logisticsi pressiteates. Eelmisel nädalal allkirjastas Itella lepingu SmartPostiga 20 automaatse postipakiterminali kasutamiseks.

“Itella võrgustik koos R-Kioskide ning SmartPosti automaatidega katab terve Eesti, mis muudab tellimise interneti ja posti teel inimeste jaoks oluliselt lihtsamaks ja atraktiivsemaks,” sõnab Risto Merisalu, Itella Logistics Eesti tegevjuht.

Logistikafirma Itella Logistics tegutseb kaheksas Läänemere-äärses riigis, saadab aastas teele 30 miljonit saadetist, annab tööd 4000 inimesele ja ettevõtte 2006. aasta käive oli 620 miljonit eurot. Eestis tegeleb Itella Logistics kaubaveo logistikateenustega, kaupade käsitlemise, laoteenuste ja kullerteenustega. Ettevõtte 2007. aasta käive oli 143 miljonit krooni, kasum 12,4 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

Teabevara