Kalevi kommipood ajas elanikud närvi

Majaelanike vastuseisu tõttu pidi Kalevi
kommivabrik loobuma Tartu kesklinnas kohviku avamise mõttest ja leppima vaid
kommipoega, ent ka sellele on kaheksa Küüni ja Poe tänava nurgal elavat inimest
vastu.

Endise Ugandi kingapoe ruumid, mis sel kevadel vabanesid, otsustas linnavalitsus anda ASile Kalev Chocolate Factory, et seal võiks avada kohviku-kommipoe, kirjutas Tartu Postimees.

Kuna ruumide senine kasutusotstarve oli tööstuskaupade pood, tuli see muuta toidukaupluseks, selleks pidi linn aga küsima arvamust samas majas elavatelt inimestelt, kuid nende vastus oli üllatav: linnavarade osakond sai üheksa elaniku allkirjaga lakoonilise kirja, et nemad ei ole ruumide kasutusotstarbe muutmisega nõus. Mitmed elanikud kartsid, et esmalt võib ruumidesse tulla küll vaid kohvik, hiljem aga juba mõni kõrts ja siis pole elanikel enam võimalik milleski kaasa rääkida, veidi hiljem jõudis linnavarade osakonda uus kiri kaheksa elaniku allkirjaga, seal olid ka vastuseisu põhjendused: toidupood häirib elanikke pikema lahtiolekuaja tõttu rohkem kui tööstuskaupade pood, lisaks on toidupoel suurem veekasutus, mis koormaks liigselt maja niigi ülekoormatud kanalisatsiooni, ka kaasneks poega suurem pakenditaara hulk.

ASi Kalev Chocolate Factory jaemüügi juht Janar Rodima rääkis, et Kalevil pole seni olnud majaelanikega probleemi üheski linnas, kus nende kommipoed asuvad. «Ühtegi probleemi ei ole tekkinud isegi kohvikute puhul,» lisas ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara