Politsei nõuab Maxima poelt alkoholi müügi loa äravõtmist

Politsei taotleb Maxima poodidelt Tallinnas
alkoholimüügi loa äravõtmist.

Alkoholiseaduse rikkumise eest nõuab politsei Maximale liigsuurt karistust, on firma seisukoht.

Põhja Politseiprefektuuri prefekt Elmar Vaher tegi Tallinna linnavalitsusele esildise Maxima Eesti OÜ alkohoolse jaemüügi märke kustutamise otsustamiseks. Politsei hinnangul tuleks keelustada alkoholi müük Maxima kauplustes seoses sellega, et 30. juulil käesoleval aastal ostis 16-aastane noormees Maxima Tammsaare tee kauplus neli pudelit õlut.

"Tegu on äärmiselt kahetsusväärse juhtumiga. Maxima on teinud kõik selleks, et sellist probleemi oma kauplustes vältida. Oleme alaealisele akoholi müüki pidanud alati väga suureks ohuks ning püüdnud seda ennetada. Oleme teavitanud müüjaid alkoholi jaemüüki puudutavatest seadustest ja määrustest. Kõik Maxima müüjad on teadlikud alkoholi jaemüügi korrast ning kinnitanud oma iskiklikku vastutust ka allkirjaga. Vabandame kõikide ees ja loodame meie klientide ja üldsuse mõistvale suhtumisele. Omalt poolt teema kindlasti ka edspidi kõik, et sellise probleemi tekkimise võimalust minimaliseerida. Kindlasti oleme valmis tegema koostööd politsei ja linnavalitsusega, et alkoholi tarbimine Eestis väheneks ning seisame tulevikus sellegi eest, et koostöös omavalitsustega pakkuda noortele motivatsiooni ja võimalusi oma vaba aja paremaks sisustamiseks," seisis firma saadetud kommentaaris.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara