K-Raua: käibed on langenud poole peale

K-Raua ACE kaubamärki kasutav KR
Kaubanduse AS valmistab oma ehitusmaterjalide kauplust ette kontseptsiooni
muutuseks, kuna ettevõtte käive on langenud poole peale, ütles juhatuse
liige Cristian Saar.

K-Raua ACE Tallinnas Kohila tänava asuva kaupluse uksel rippuvat tühjendusmüügi teadet kommenteeris Saar, et kauplust valmistatakse ette muudatusteks ja kaupade müügi hoogustamiseks. „Plaan on, et kui siin jätkata, siis tuleks kauplust remontida ja värskendada,“ lisas ta.

„Oleme raskustes olnud aasta algusest peale ja kogu aeg oma töös muudatusi teinud, et asi saaks paremaks minna,“ tõdes Saar ja lisas, et hetkel käib töö uue kontseptsooni kallal, et tänaseid tegevusi paremini teha.

„Praegu töötame plaani kallal ja millalgi novembris paneme uksed mõneks ajaks kinni, et värskendust teha. Praegu mingit kindlat kuupäeva paigas pole, millal me uuesti avame,“ rääkis ettevõtte juhatuse liige.

„Mõjusid on nii seest kui väljast, kindlasti on mõju avaldanud ka üldine majandusolukord. Käibed on oluliselt langenud. Eks pessimism mõjutab kaubandust ikka,“ põhjendas ta muudatusi.

„Käibed on langenud kusagile poole peale võrreldes eelmiste aastatega, kuid me oleme ka müügiartikleid oluliselt vähendanud. Hinnata, kui palju millegi eest konkreetselt käive on vähenenud, on praegu raske," rääkis Saar.

"Ehitusmaterjalide müügi lõpetasime aasta alguses ära, see oli mahu ja käibe kaup. Tahame keskenduda remondi- ja viimistluskaupadele, mis oleks ka meie uus kontseptsioon. K-Raua nimi jääb 2010. aastani kasutusse,“ ütles ta.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Statistika

Teabevara