K-Raua: käibed on langenud poole peale

K-Raua ACE kaubamärki kasutav KR
Kaubanduse AS valmistab oma ehitusmaterjalide kauplust ette kontseptsiooni
muutuseks, kuna ettevõtte käive on langenud poole peale, ütles juhatuse
liige Cristian Saar.

K-Raua ACE Tallinnas Kohila tänava asuva kaupluse uksel rippuvat tühjendusmüügi teadet kommenteeris Saar, et kauplust valmistatakse ette muudatusteks ja kaupade müügi hoogustamiseks. „Plaan on, et kui siin jätkata, siis tuleks kauplust remontida ja värskendada,“ lisas ta.

„Oleme raskustes olnud aasta algusest peale ja kogu aeg oma töös muudatusi teinud, et asi saaks paremaks minna,“ tõdes Saar ja lisas, et hetkel käib töö uue kontseptsooni kallal, et tänaseid tegevusi paremini teha.

„Praegu töötame plaani kallal ja millalgi novembris paneme uksed mõneks ajaks kinni, et värskendust teha. Praegu mingit kindlat kuupäeva paigas pole, millal me uuesti avame,“ rääkis ettevõtte juhatuse liige.

„Mõjusid on nii seest kui väljast, kindlasti on mõju avaldanud ka üldine majandusolukord. Käibed on oluliselt langenud. Eks pessimism mõjutab kaubandust ikka,“ põhjendas ta muudatusi.

„Käibed on langenud kusagile poole peale võrreldes eelmiste aastatega, kuid me oleme ka müügiartikleid oluliselt vähendanud. Hinnata, kui palju millegi eest konkreetselt käive on vähenenud, on praegu raske," rääkis Saar.

"Ehitusmaterjalide müügi lõpetasime aasta alguses ära, see oli mahu ja käibe kaup. Tahame keskenduda remondi- ja viimistluskaupadele, mis oleks ka meie uus kontseptsioon. K-Raua nimi jääb 2010. aastani kasutusse,“ ütles ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara