ABB kasum kasvas veerandi võrra

ABB Grupi tänavuse aasta kolmandas
kvartalis kasvasid kahekohalise numbri võrra nii puhaskasum, müügitulu, kasum
enne intresse ja makse kui ka rahavood.

ABB Grupp teatas täna, et ettevõtte puhaskasum kasvas 2007. aasta III kvartali tulemustega võrreldes 26% võrra, 927 miljoni dollarini, rahavood 1,1 miljardi dollarini.

Kolmanda kvartali kasum enne intresse ja makse kasvas võrreldes aasta varasemaga 25%, ulatudes 1,3 miljardi dollarini (15,6 miljardi kroonini), kasumimarginaal tõusis eelmise aastaga võrreldes ligikaudu ühe protsendi võrra. Ettevõtte müügitulu kasvas võrreldes eelmise aasta sama kvartaliga 22%.

Tellimuste arv energeetikatoodete osas näitas jõulist kasvu kõikides regioonides, enamikul turgudel kasvas ka automaatikatoodete müük. Suurte projektide osas võrreldes aastatagusega edasiminekut ei olnud. Tulenevalt maailmamajanduse ebastabiilsest olukorrast vähenesid osade ABB klientide investeeringud energiainfrastruktuuridesse ja tööstusesse.

„Kolmanda kvartali kaalukad tulemused müügitulu, kasumi ja rahavoogude kasvu osas näitavad suutlikkust edukalt tegutseda kõigis meie ärivaldkondades,“ märkis kontserni tegevdirektor Joe Hogan. „Olen veendunud, et meie pikaajalised sihid aidata klientidel laiendada ja uuendada energeetikavaldkonna infrastruktuure, tõsta tööstustootlikkust ja vähendada keskkonnamõjusid toovad meile jätkuvalt tulu.“

Hogan lisas, et täna on veel vara öelda, kuidas mõjutab praegune segadus finantsturgudel ABB tegevust säiltades siiski positiivse meele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara