Noop: tarbijamängud õlle müügimahte ei tõsta

A le Coqi juht Tarmo Noop ütles, et
tarbijamängude korraldamise keeld konkurentsiolukorda nende jaoks ei muuda, kuna
keeld kehtib kõigile.

"Oleme reklaamiseaduse muutusest teadlikud olnud ja oleme selleks valmis," ütles Noop.

"Loomulikult see mõjutab meie reklaamiplaane, kui tarbijamänge enam korraldada ei saa, kuid tervikuna ma ei usu, et uus reklaamiseadus meie meediamahtu oluliselt vähendaks. Leiame uued väljundid," märkis ta.

Noop lisas, et tarbijamängude keelamine konkurentsisituatsiooni ei muuda. "Kui vaadata brändi õllede turgu, siis seal oleme Sakuga peaasjalikult ainult kahekesi. Kui tarbijamängude korraldamine on meile mõlemale keelatud, siis tarbijad on kokkuvõttes samas seisus," sõnas A le Coqi juht.

"Ma ei isiklikult ei usu, et tarbijamäng paneb kedagi rohkem jooma, et ta tarbiks sellevõrra rohkem. Nii Saku Originaali kui A. Le Coq Premiumi puhul on tegelikult uskumatult suur switcherite ehk tarbijate osakaal, kes proovivad täna üht ja homme teist. Kindlasti on neid üle 60%," rääkis Noop.

"Kindlasti tuleb meil hakata rohkem mõtlema selliste väärtuste peale, et kergesti vahetajate ehk switcherite osakaal oleks väiksem. Tervikuna ma ei usu, et tarbijamängud on õlle müügimahte tõstnud, kuid loomulikult, kellel on parem kampaania, see tegija on võitnud," ütles Noop.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara