Siimon: loogiline oleks katuste pakkumine ka Valgevenes

Katuseid tootva ESCO AS/Weckman
Eesti juhataja Peep Siimon kommenteeris aripaev.ee-le, et nad
otsivad Valgevenes sobivaid äripartnereid, aga suuri investeeringuid veel
ei plaani.

"Täna meil ärikontakte Valgevenega ei eksisteeri. Küll aga Valgevene naabrite Venemaa ja Leedu turgudel on Weckmani katusetooted väga tuntud. Seetõttu leiame, et loogiline areng oleks äritegevuse arendamine ka Valgevenes. See ei saa ilmselt kerge ja väga kiire protsess olema. Me hindame ja analüüsime omad võimalused ning seejärel alustame aktiivsema turule sisenemise tegevusega, ütles Siimon.

Siimon lisas ka, et visiidi eesmärk oli tutvuda kohaliku turuga ning luua uusi kontakte. "Konkreetselt selle visiidi ajal soovisime kohapeal näha ja saada informatsiooni Valgevene turu, majanduselu kohta ning loomulikult ka leida potentsiaalseid koostöökontakte. Hetkel suuremaid investeeringuid Valgevenesse ei planeeri. Pigem keskendume sobiva koostööpartneri leidmisele."

Siimon viibis 3.-7. novembrini koos teiste Eesti ärimeestega Valgevenes.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara