Teemantide hinnad langevad

Teemantide hinnad on tegemas sel aastal
esimest langust viimase viie aasta jooksul ning USA tööpuuduse kasv põhjustab
hinnalanguse jätkumist ka järgneval aastal, kirjutab Bloomberg.

Investeerimispanga RBC Capital Markets Möödunud nädalal avaldatud analüüsi kohaselt kahanevad teemantide hinnad 2009. aastal 15 protsenti. Lõplikku hinnangut selle aasta kohta on veel mõnevõrra vara avaldada, sest 50 protsenti teemantjuveelidest müüakse aasta viimases kvartalis. Maailma suurima teemanditootja DeBeersi nõukogu esimehe Nicky Oppenheimeri sõnul pole nad veel võimelised globaalse majanduskasvu aeglustumise mõju teemanditööstusele hindama.

Haruldane roosa teemant Rio Tinto teemantide büroos Jaapanis Haruldane roosa teemant Rio Tinto teemantide büroos Jaapanis. Haruldane roos teemant Rio Tinto teemantide büroos Jaapanis. Haruldane roosa teemant Rio Tinto teemantide büroos Jaapanis.Bloombergi koostatud graafiku kohaselt langesid teemantide hinnad viimati 2003. aastal, kui tööpuudus USAs kerkis 6,3 protsendini. Sel reedel teatas USA tööministeerium tööpuuduse kasvust 14 aasta kõrgeimale tasemele 6,5 protsendile.

USA moodustab peaaegu poole teemantjuveelide globaalsest turust
Haruldane roosa teemant Rio Tinto teemantide büroos Jaapanis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara