Mööblimüüja: praegu on suurte kettide aeg

Indoor Group kontserni Baltimaade juht Juha
Hongisto ütles, et praegu on suurte kettide turuvallutuste aeg ning ta ootab
ettevõttelt 2008. aastal mullusega samas suurusjärgus käivet ning 2009. aastaks
20protsendist müügikasvu.

„Hetkel on kindlasti raske väiksematel sisustuspoodidel ning oodata on mitmete kadumist. Suurtele kettidele on praegu hea turuvõtmise aeg,“ ütles Hongisto. Tema sõnul pole Indoor Groupi kuuluvates Asko ja Sotka poodides olulist klientide vähenemist täheldada.

“Lähituleviku tegevustega plaanime suurendada oma turuosa kolmandikuni kogu Eesti kodumööbliturust,“ ütles Hongisto.

Hongisto sõnul kodumööbli hinnad aastaga oluliselt kallimaks pole läinud. Aasta alguses oli küll väike kasv seoses kütuse ning toorme hinnatõusu ja tarnijate kulutuste suurenemisega. „Järgmise aasta mööblihinnad sõltuvad suuresti tarnijatest, kuid loodame, et hinnad jäävad stabiilseks,“ lisas Hongisto.

Täna avas Indoor Group Kakumäe ja Rannamõisa tee ristumiskohas 3000 ruutmeetril asuva sisustuskaubamaja.

Indoor Group on 85 kauplusega Soome juhtiv mööblikaupluste kett. Asko ja Sotka kaubamärgid kuuluvad Indoor Group kontserni. Eesti poodide operaatori Indoor Group ASi käive oli 2007. aastal ligi 400 miljonit krooni. Indoor ASis töötab ligi 100 töötajat.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara