Tamro Eesti: inimeste kallale läheme viimasena

Ravimite hulgimüüja Tamro Eesti
OÜ pole tööjõukärpeid tegema pidanud, kinnitas firma juht Tarvo
Vaasa.

Vaasa arvas, et ettevõtjad peaks püüdma leida muid vahendeid kitsal ajal hakkama saamiseks.

"Meie ei ole pidanud ühtegi inimest koondanud senini," ütles aripaev.ee pärimise peale Vaasa. Tegevjuhi sõnul on tema inimesed ettevõttes suurim väärtus. "Too on viimane asi, mida puudutada," lisas ta.

Vaasa sõnul annab igas ettevõttes leida reserve ja efektiivsust suurendada mõnel muul moel. "Ei pruugi kohe inimeste kallale minna," sõnas ta.

Tamro Eestil läheb tema kinnitusel üldiselt hästi, kuigi natuke annab olukord majanduses tunda. Vaasa sõnul on peamiselt vähenenud n-ö mitte päris ravimite ostmine. Samas hoitakse kokku erinevate loodustoodete ja toidulisandite soetamise pealt. Ravimite osas on firmajuhi sõnul ikka nii, et kui haige olla, peab ostma ka rohtu.

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimusena, kui palju olete teie pidanud viimasel ajal koondama. Nimelt teatas täna statistikaamet, et III kvartalis kasvas töötus 6,2%ni ning töötute arv 44 000ni. Ligi pooled neist olid töötuks jäänud koondamise, ettevõtte likvideerimise või pankroti tõttu. Sealhulgas 11 000 kaotasid töö viimase poole aasta jooksul.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara