Autor: Kaubandus.ee • 3. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veeseadmed Grupp muutub ECCUA Groupiks

Alates 10. detsembrist kannab Veeseadmed Grupp OÜ ärinime ECCUA Group OÜ, teatas ettevõte. Lisaks muutub ka ettevõtte logo ning uuenevad tütarettevõtete nimed.

Veeseadmed Grupi juhatuse esimehe Evert Kreegi sõnul on ettevõtte nime- ja logovahetus tingitud vajadusest muuta ettevõtte bränd rahvusvahelisemaks, sest lisaks Soome ning Baltimaade turule ekspordib ettevõte oma tooteid juba ka Valgevenesse, Kaliningradi ning Rootsi.

“Nimevahetus ei too kaasa sisulisi muutusi ettevõtte partnerite, klientide ega ka töötajate jaoks. Tegemist on esimese suure etapiga ettevõtte brändi värskendamisel, et olla välisturgudel turunduslikult atraktiivsem,” lisas Kreek.

Veeseadmed Grupi uus nimi ja logo on välja töötatud koostöös brändinguagentuuriga Identity ning läks maksma ligikaudu 1 miljon krooni. Veeseadmed Grupi müügi- ja turundusjuhi Marek Reinolti sõnul tegeleti ettevõttele uue nime ja logo otsimisega ligi aasta.

“ECCUA moodustub ettevõtte jaoks viie väga olulise omadussõna esitähtedest: E- ecological (ökoloogiline), C- continuous (jätkuv), C- clear (selge), U- unified (ühtne), A – advancing (arenev),” märkis Reinolt.

1994. aastal tegevust alustanud Veeseadmed Grupp müüb vee-, gaasi-, kütte- ja kanalisatsioonitorustike materjale ning toodab tuletõrjehüdrante, pumplaid ja plastmahuteid. Veeseadmetel on tütarettevõtted Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

Ettevõtte I poolaasta käive oli ligi 180 miljonit krooni, mis on võrdne möödunud aasta sama perioodiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757