SuperNetto ladu avas uksed tavatarbijaile

Alates 8. detsembrist saab Tammsaare teel
asuvas SuperNetto kauplus-laost osta kaupa ilma hulgilao kliendikaardita, mida
varem anti vaid ettevõtetete, teatas Rimi.

Rimi Eesti Foodi tootmis- ja hulgimüügidirektori Mike Wahl põhjendas: „Kuna inimeste huvi hulgilao kaupade ja suuremas koguses ostmise vastu ei piirdu üksnes edasimüügi ja firmaürituste korraldamisega, otsustasime pakkuda võimalust ka tavainimestele.”

Wahli sõnul on tavatarbija muutunud varasemast ettenägelikumaks ning ostab kaupa kauemaks, kui vaid paariks päevaks, mistõttu suureneb ka korraga ostetud kauba hulk. Kauplus-laod on kogu maailmas suhteliselt laialt levinud ning nad müüvad laia valikut kaupa jaekaubandusest soodsama hinnaga. SuperNetto kauplus-hulgilaos on müügil ligikaudu 18 000 toodet.

Rimi Food Eestis AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 230 kauplust, sealhulgas 33 hüpermarketit (neist 9 Eestis), 63 supermarketit (neist 7 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 56 Säästumarketit Eestis) ja 1 hulgiladu SuperNetto Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara