SuperNetto ladu avas uksed tavatarbijaile

Alates 8. detsembrist saab Tammsaare teel
asuvas SuperNetto kauplus-laost osta kaupa ilma hulgilao kliendikaardita, mida
varem anti vaid ettevõtetete, teatas Rimi.

Rimi Eesti Foodi tootmis- ja hulgimüügidirektori Mike Wahl põhjendas: „Kuna inimeste huvi hulgilao kaupade ja suuremas koguses ostmise vastu ei piirdu üksnes edasimüügi ja firmaürituste korraldamisega, otsustasime pakkuda võimalust ka tavainimestele.”

Wahli sõnul on tavatarbija muutunud varasemast ettenägelikumaks ning ostab kaupa kauemaks, kui vaid paariks päevaks, mistõttu suureneb ka korraga ostetud kauba hulk. Kauplus-laod on kogu maailmas suhteliselt laialt levinud ning nad müüvad laia valikut kaupa jaekaubandusest soodsama hinnaga. SuperNetto kauplus-hulgilaos on müügil ligikaudu 18 000 toodet.

Rimi Food Eestis AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 230 kauplust, sealhulgas 33 hüpermarketit (neist 9 Eestis), 63 supermarketit (neist 7 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 56 Säästumarketit Eestis) ja 1 hulgiladu SuperNetto Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Blogid

Statistika

Teabevara