MarkIT.ee liidab Zebra endaga lõplikult

Netipoed MarkIT.ee ja Zebra Infosüsteemid
liidetakse üheks ettevõtteks.

Euroopa 12 riigis tegutsev e-hankekeskkond MarkIT korraldab alates 2009. aasta algusest ümber ettevõtete grupi struktuuri, mille käigus liidetakse kahe erineva ettevõtte meeskonnad ning klientide poolt kasutatavad keskkonnad markit.ee ja zebra.ee.

Nii MarkIT kui Zebra kliente teenindab 1. jaanuarist ühise meeskonna ja juriidilise isikuna MarkIT Eesti AS. MarkIT omandas enamusosaluse Zebras aastal 2006 ja ettevõtted on seni teinud tihedat koostööd ostu- ja arendustegevuses, teatas MarkIT turundusjuht Margus Pahtma.

"MarkIT ja Zebra liitmine üheks ettevõtteks on Eesti turu suurust arvestades igati loogiline samm. Kahe ettevõtte meeskonnad liites oleme konkurentisvõimelisemad ja sellest võidavad eelkõige mõlema keskonna kliendid," sõnas MarkIT Eesti maajuht Margus Vahemäe.

Zebra juht ja üks asutajaist Peeter Tamm lausus ühinemist kommenteerides, et Zebra klientidele toob uus keskkond, laiendatud hulgiladude tootevalik ja suurem kliendihaldurite meeskond kaasa hulga positiivseid muutusi. Tamm jätkab tööd MarkIT grupi arendusjuhina ja MarkIT Eesti nõukogus.

Tänavu on MarkIT ja Zebra liidetud käive Eestis enam kui 160 miljonit krooni, mis teeb neist suurima IT toodete ettevõtetele müüja. MarkIT grupi konsolideeritud aastakäive ulatub prognooside kohaselt enam kui 375 miljoni kroonini. Ettevõte tegutseb 12 Euroopa riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Poolas, Tšehhis, Slovakkias, Austrias, Ungaris, Sloveenias ja Hispaanias.

MarkIT e-hankekeskkonnaga on liidetud enam kui 30 Euroopa hulgiladu. MarkIT tootekataloogis on rohkem kui 250 000 toodet, millest Eestis on saadaval pea 80 000.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara