Rakvere Lihakombinaat püstitas verivorsti müügirekordi

Rakvere Lihakombinaadi talvetoodete müük
kasvas jõulueelsel ajal 370 tonnini, millest 245 tonni moodustasid verivorstid,
teatas ettevõte.

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas verivorstide müük 2,5% võrra.

„Kuigi lihatoodete tarbimine näitab aasta lõpus langustrendi, teeb meile eriti head meelt, et tarbijad on Rakvere toodetele truud. Viimaste AC Nielseni turu-uuringu andmete kohaselt hoiab Rakvere kindlat turuliidri positsiooni, omades kokku 31% turuosa. Rakvere eelistamist kinnitab ka fakt, et oma pühadelaua katsid eestlased peamiselt kodumaiste Rakvere verivorstide, pasteetide ja lihadega,“ kommenteeris Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimees Anne Mere.

AC Nielsen uuringu põhjal on Rakvere Lihakombinaat pea ainsa ettevõttena võrreldes eelmise aasta sama perioodiga (oktoober-november) veretoodetes oma turuosa kasvatanud ning omab täna ligi 40% veretoodete turust, edestades konkurente üle kahe korra.

TNT Emori lihaturu uuringu põhjal 79% tarbijatest ostis Rakvere tooteid, neist 40% eelistab igal ostukorral Rakvere Lihakombinaati (Emor, Lihaturu uuring, veebruar 2008).

AS Rakvere Lihakombinaat on suurim kodumaine lihatööstus, mille toodang põhineb peamiselt Eestis kasvatatud lihal. Rakvere Lihakombinaadis realiseeritakse umbes 70% Eestimaa sigadest ning ligikaudu 50% veistest. Ettevõte, kus töötab üle 900 inimese, on üks Virumaa suurimaid tööandjaid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara