Saaremaa Lihatööstuse müük kasvas detsembris kümnendiku

Detsember kasvatas jõulupraadide müüki
kolmandiku, lihatoodete müük tervikuna kasvas möödunud aasta
detsembriga võrreldes 10 protsenti, teatas ettevõte.

Saaremaa Lihatööstus müügidirektori Koit Repnau sõnul on see igati oodatud tulemus. „Meie müüginumbrid näitavad, et Eesti tarbijad eelistavad aina rohkem kodumaiseid lihatooteid, mis on igati rõõmustav tendents,“ kommenteeris Repnau.

Praadide müük suurenes 30 protsenti ning veretoodete müük 14 protsenti. Samuti kasvas detsembris viinerite müük 25 protsenti, suitsuliha müük 13 protsenti ja suitsuvorsti müük 9 protsenti. Detsembris müüs tööstus 560 tonni lihatooteid, neist olid talvetooted 72 tonni.

Saaremaa Lihatööstuse 2008. aasta esimese üheksa kuu käive moodustas 191 miljonit krooni, näidates 17% kasvu eelneva aasta sama perioodiga võrreldes.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara