Jaemüüja Wal-Mart näeb poolaastat väljakutsuvana

Wal-Marti tegevjuht nimetab USA majanduse
olukorda "erakordselt väljakutsuvaks" esimeses poolaastas ning ei oota kiiret
taastumist.

Wal-Marti tegevjuhi Lee Scotti sõnul on USA valitsuse abipakettidel küll teatav positiivne mõju, kuid ta ei näe mingitki märki sellest, et asjad võiksid kiiresti paremaks minna, kirjutas CNBC. Scotti sõnul võib praegune majanduslangus muuta tugevalt inimeste tarbimisharjumisi. "On väga palju noori inimesi, kes on näinud majandusõitsengul kõrvalt rahaliselt piiri peal elamist ning siis halbade aegade saabumist."

Just suurte allahindluste poolest tuntud maailma suurim jaemüüja Wal-Mart võitis möödunud aastal tugevalt turuosa, sest tarbijad on rasketel aegadel pilgud suunanud just allahinnatud kaupadele. Wal-Mart pole siiski immuunne. Detsembris teatas jaemüüja nõrgematest müüginumbritest kui oodati.

Wal-Mart (WMT) on sellel aastal kaotanud üle 8% oma väärtusest. 2008. aastal tõusid ettevõtte aktsiad börsil üle 20%.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara