Sisustus.ee: iga kolmas sisustusettevõte läheb tänavu pankrotti

Inimeste vähenenud ostujõud, uute kodude
väike arv ning üldine ettevaatlikkus ähvardab pankrotistada aasta lõpuks
kolmandiku Eesti sisustusettevõtetest, teatas Sisustus.ee pressiteates.

„Kui ikka uusi kodusid ei ehitata, inimesed jäävad töötuks ning palgad vähenevad, siis ei ole ka palju neid, kes sooviksid või kel oleks võimalus kulutada kümneid või sadu tuhandeid kroone uue sisustuse ostmisele – saab vanaga ka läbi,“ ütles Eesti suurima sisustusportaali Sisustus.ee müügidirektor Mihkel Hõbejõgi.

2009. aasta jooksul pankrotistub Sisustus.ee hinnangul enamik ettevõtteid, kes ei positsioneeri end mingisse kindlasse segmenti, näiteks ülikvaliteetne Itaalia disainmööbel, eriline idamaine mööbel, väga heade hindadega laiatarbemööbel vms.

Tegevust jätkavatest poodidest kolivad paljud oma poe kallilt äripinnalt internetti, et säästa raha ja kindlustada toodete ja firma nähtavus, selgitas Hõbejõgi. „Asja negatiivne pool on aga see, et kaduda võivad ka huvitavad, erilised ja väiksemad sisustuspoed, mida on raske üles leida ning milleni ostuhuvilised ei pruugigi jõuda.“

Sisustus.ee koondab endas üle 100 erineva sisustuspoe tooted, annab nõu, ideid, avaldab sisustusega seotud artikleid ning uudiseid ja pakub töövahendeid, et sisustamine oleks veelgi mugavam ja kiirem.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara