MAXIMA Eestil uus juht

MAXIMA Eesti OÜ tegevjuhiks sai VP
Grupi asutaja ja aktsionär Renatas Vaitkevicius (46).

Vastse juhatuse esimehe Renatas Vaitkeviciuse sõnul läheb kaupluseketil hoolimata üldisest tarbimise vähenemisest Eestis hästi, teatas Maxima. Vaitkeviciuse kinnitusel lisab kaubakett oma kaubavalikusse uusi Eesti tooteid ning seda mitte ainult kohalikul turul vaid ka Lätis, Leedus ja Bulgaarias.

Vaitkevicius lõpetas 1985. aastal Kaunase Tehnikaülikooli ning on olnud pärast seda seotud erinevate jaekaubandusprojektidega. 1992. aastal asutas Vaitkevicius koos teiste aktsionäridega kaupluseketi VP Market, töötades seal kuni 2002. aastani. Hiljem töötas Vaitkevicius teiste VP Grupi ettevõtete juures, juhtides muuhulgas Euroapteegi keti rajamist Eestisse. Viimased kaks aastat vastutas Vaitkevicius VP Grupi kinnisvaraprojektide eest.

Jaemüügiketil MAXIMA on tänase seisuga 437 kauplust. Neist 231 töötab Leedus, 127 Lätis, 51 Eestis ja 28 Bulgaarias. Kõikides riikides töötab kokku üle 27 000 töötaja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara