Tallegg manitseb ostjaid kohalikku kaupa eelistama

Majanduslanguse tingimustes tuleks
eelistada eestimaist toidukaupa, et anda oma panus tööhõive säilimisse, teatas
linnuliha ja munatootja Tallegg täna.

Ühtlasi alustas Tallegg veebruari lõpuni vältavat telekampaaniat kodumaise linnuliha populariseerimiseks. Reklaamklipis Talleggi kanadele lennujaama vastu tulnud autojuht jääbki asjatult ootama, sest kanad ei tule välismaalt.

„Eesti omavarustatus linnulihaga on praegu 50% – see osakaal on viimastel aastatel pisut kasvanud, kuid võiks siiski oluliselt suurem olla,“ kommenteeris ASi Tallegg juhatuse esimees Teet Soorm.

Talleggi juhi sõnul kasutavad teised broileriliha müüjad petlikku pakendit, millest võib ostjaile jääda mulje, nagu oleks linnuliha toodetud Eestis. „Meie kampaania peaeesmärk on teavitada tarbijaid, et Tallegg on ainuke kodumaine broilerilihatootja, ükskõik kui eestipärast nime ja kaubamärki ka pakendatud liha ei kanna,“ lisas ta.

ASi Tallegg äridirektori Margus Venelaise sõnul on Eesti majanduselule praegu väga oluline, et kohalik tootmine areneks ja kasvaks. „Sellele saame ise tarbijatena kõik kaasa aidata kodumaist kaupa impordile eelistades. Kodumaise tööhõive parandamine ja ekspordi kasv on nii Talleggile kui kogu ühiskonnale väga olulised eesmärgid,“ ütles Venelaine.

Tallegg on hetkel Eesti ainus linnuliha tootja. Kohaliku linnuliha pakendil on seega peal Talleggi logo ja lisaks ka Eesti Broileri märk. Firma kinnitusel jäävad kohaliku ja importliha hinnad ühele tasemele.

"Meie eesmärk pole veenda ostjaid kallima hinnaga kodumaist kaupa eelistama. Tahame, et võrdse hinna puhul eelistataks kodumaist ja et iga poeskäija annaks oma väikese panuse Eesti majanduse kasvu heaks,“ märkis Venelaine.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara