KFC on Inglismaal laienemisehoos

Kentucky Fried Chiken plaanib avada
Iirimaal ja Suurbritannias järgmise kolme kuni viie aasta jooksul 200 kuni 300
uut söögikohta ja luuta 9000 töökohta, kirjutab The Times Online.

Igas söögikohas leiab tööd 25-40 töötajat.

100-150 mln naelase investeeringuga antakse ka olemasolevatele söögikohtadele uus nägu.

KFC juhatuse esimees Martin Shuker ütles, et usub, et nad mitte ainult ei võta konkurentidelt nagu McDonalds turuosa, vaid kogu sektor kasvab. 2008. aastal kasvas müük kuus protsenti, kuid tänavu näitab müük juba 14 protsendist kasvu.

KFC-l 760 müügikohas Suurbritannias on tööl 20 000 töötajat. 38 uutest söögikohtadest hakkavad kuuluma KFC-le, ülejäänud aga frantsiisipartneritele. Paljud sellised söögikohad kasutavad osalise tööajaga tööjõudu, makstes neile kõigest 5,73 naelast minimaalset tunnipalka.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara