Uuel varamüügi portaalil päevas üle 5000 külastaja

Kuu aega tagasi loodud kohtutäiturite ja
pankrotihaldurite müügivarade portaali varad.ee külastab iga päev keskmiselt
5500 inimest.

Neljandik kohtutäituritest on lepingu sõlminud ning panevad müüdavatele objektidele rohkem infot juurde. Samuti on oma õla alla pannud osad pangad, kes tahavad oma klientide erinevatel põhjustel pangale tagasi tulnud vara võimalikult avalikult maha müüa, teatas Varaportaal OÜ juht Priit Maanurm.

Tema sõnul kasvab pakkumiste arv kõikides varagruppides. Kuu ajaga on kinnisvara enampakkumiste arv kasvanud 25% ehk neljasaja kinnisvarapakkumiseni. Liisingutele tagastatud autode pakkumiste arv on kuuga kasvanud 20%, rääkis Maanurm.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara