Rahamure ajas abielupaari oma elu kallale

Ööl vastu pühapäeva võtsid endalt ühiselt
elu Grossi Toidukaupade kaupluse juhataja ja tema abikaasa; vabasurma tõenäoline
põhjus on üle pea kasvanud rahamured.

Pühapäeva hommikul leidsid ärevaks tegevat vihjet kontrollima tulnud politseinikud Harjumaal Anija vallas Rasivere külas oma kodust surnuna Tallinnas Tammsaare teel asuva Grossi Toidukaupade kaupluse naisjuhataja ja tema abikaasa, kirjutas Postimees.

Majast kogutud tõendid, hüvastijätukiri ja öösel saadetud enesetapukavatsusest rääkiv mobiilisõnum andsid politseile alust järeldada, et abielupaar võttis endalt ise elu. "Sasipuntrasse jooksnud elu. Raha," nentis lühidalt kauplusejuhataja poeg.

Teada on, et pühapäev oli naisele viimane päev kauplusejuhataja ametis, esmaspäeval pidi ta tööle asuma Tallinna keskturu juures asuva Grossi kaupluses, kuid madalama palgaga, vahetuse vanema ametikohal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara