Riigikogule anti üle maamaksust vabastamist võimaldav seadus

Reformierakond andis täna riigikogule üle
seaduse eelnõu, millega saab vabastada kuni 3000 m2 suurused krundid maamaksust,
teatas erakond.

Reformierakonna fraktsiooni esimehe Keit Pentuse sõnul tehti täna riigikogus esimene samm, et koduomanikud maamaksust vabastada. "Riigikogule üle antud eelnõu loob omavalitsustele võimaluse koduomanikud kuni 3000 m2 suuruse krundi ulatuses maamaksust vabastada. See tähendab, et tekib võimalus maamaksust vabastada nii korteris elavaid koduomanikke, kui näiteks ajalooliselt suurtel Nõmme kruntidel elavaid omanikke," selgitas Pentus.

Seaduseelnõu järgi tekiks omavalitsusel õigus vabastada koduomanik selle kinnistu maamaksust, kus on tema registreeritud alaline elukoht. Mitme krundi eest maamaksuvabastust taotleda võimalik ei oleks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara