General Motorsi boss Rick Wagoner saab ametist lahti

General Motorsi juhti Rick Wagoneri
oodatakse täna tagasi astuvat üheaegselt president Barack Obama poolt
autotööstuse täiendava abipaketi avalikustamisega.

Presidendi otsus GMi juht lahti lasta tuli üllatusena nii Washingtoni kui Detroiti avalikkusele, kirjutas New York Times. See rõhutab presidendi administratsiooni soovi hoida riigi abi saavaid ettevõtteid kindla kontrolli all.

Obama peab täna avaldama autotööstuse abipaketi üksikasjad. Anonüümsust nõudnud kahe kõrgema ametiisiku teatel ei ole välistatud ka ühe või mõlema ettevõtte – GM ja Chrysleri – pankroti võimalus, mida nad kirjeldasid kui "kiiret, kohtu kontrolli all toimuvat restruktureerimist".

Eile nõudis Valge Maja Chryslerilt partnerluse loomist Fiatiga 30 päeva jooksul tingimusena, et neil oleks üldse võimalik uut riigi abiportsu saada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara