Remedia: me ei ole kahtlusalune

Erinevalt ajakirjanduses ilmunud
arvamustest ei ole alkoholitootja Remedia kahtlusalune, teatas ettevõte.

Ettevõtte kinnitab saadetud teates jätkuvalt, et ei ole seadust rikkunud ning on kasutanud vaid ametlikke maksumärke.

AS Remedia loodab, et maksu- ja tolliameti põhjalik, sadu tuhandeid pudeleid ülevaatav kontroll tuvastab ettevõtte tegevuse korrektsuse lähipäevil. Ettevõtte teeb maksu-ja tolliametiga igakülgset koostööd.

AS Remedia avaldab seoses ettevõtte juhatuse liikme Margo Rumaski surmaga kaastunnet tema lähedastele. "36 aastane noor mees sai esmaspäeva hommikul südameataki. See on tragöödia tema perele, lähedastele ja ettevõttele. Me palume ajakirjandusel austada mälestust temast," ütles Remedia juhatuse esimees Aleksandr Skoblov. Tema sõnul on viimasel nädalal toimuv tekitanud Remediale väga suurt kahju, mida kõike ei ole võimalik kroonides kokku arvata. "Me teeme tööd, et taastada usaldust oma partnerite ja klientide silmis, mida oleme kaotanud meisse mitte puutuvate aktsioonide tulemusel. Vabandame kõigi ettevõtete ees, kelle tegevus on samuti olnud seetõttu häiritud, ütles Skoblov.

Riigiprokuratuur teatas Remedia järelpärimise peale, et ettevõtte ei ole kriminaalasjas kahtlustav ning kriminaalasja algatamise ajendiks ei olnud AS Remedia tegevuse uurimine.

AS Remedia tasus möödunud aastal 52 miljoni eest aktsiisimakse. Ettevõtte käive moodustas 2008 aastal 90 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara