Remedia: me ei ole kahtlusalune

Erinevalt ajakirjanduses ilmunud
arvamustest ei ole alkoholitootja Remedia kahtlusalune, teatas ettevõte.

Ettevõtte kinnitab saadetud teates jätkuvalt, et ei ole seadust rikkunud ning on kasutanud vaid ametlikke maksumärke.

AS Remedia loodab, et maksu- ja tolliameti põhjalik, sadu tuhandeid pudeleid ülevaatav kontroll tuvastab ettevõtte tegevuse korrektsuse lähipäevil. Ettevõtte teeb maksu-ja tolliametiga igakülgset koostööd.

AS Remedia avaldab seoses ettevõtte juhatuse liikme Margo Rumaski surmaga kaastunnet tema lähedastele. "36 aastane noor mees sai esmaspäeva hommikul südameataki. See on tragöödia tema perele, lähedastele ja ettevõttele. Me palume ajakirjandusel austada mälestust temast," ütles Remedia juhatuse esimees Aleksandr Skoblov. Tema sõnul on viimasel nädalal toimuv tekitanud Remediale väga suurt kahju, mida kõike ei ole võimalik kroonides kokku arvata. "Me teeme tööd, et taastada usaldust oma partnerite ja klientide silmis, mida oleme kaotanud meisse mitte puutuvate aktsioonide tulemusel. Vabandame kõigi ettevõtete ees, kelle tegevus on samuti olnud seetõttu häiritud, ütles Skoblov.

Riigiprokuratuur teatas Remedia järelpärimise peale, et ettevõtte ei ole kriminaalasjas kahtlustav ning kriminaalasja algatamise ajendiks ei olnud AS Remedia tegevuse uurimine.

AS Remedia tasus möödunud aastal 52 miljoni eest aktsiisimakse. Ettevõtte käive moodustas 2008 aastal 90 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara