Puusepp: laienemine kasvatas müüki

Meie esimese kvartali müügikäive kasvas
paljuski tänu sellele, et me eelmisel aastal võimsalt müügipinda laiendasime,
ütles ASi Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp.

„Müük tuli suuresti läbi mulluse laienemise,“ lausus Puusepp ja lisas, et ka sellel aastal on nad avanud kaks Selverit Eestis ja ühe Lätis.

Puusepa kinnitusel pole esimese kvartali müügitulemused sugugi halvad. „Nendes oludes, mis praegu on, oleme tulemustega rahul,“ lausus Puusepp. „Loomulikult oleksime veel õnnelikumad, kui müügikäive oleks suurenenud ka olemasolevatel pindadel. Paraku on seda aga täna naiivne loota. Kogu majandus, sealhulgas ka kaupmehed ja üldse kõik inimesed on saanud tagasilöögi osaliseks.“

Puusepa sõnul on praegu selline aeg, kus kaupmeestel tuleb vastu pidada ja tulevikuks vundamenti laduda. „Üheks vundamendi ladumise viisiks on arenemine ja laienemine,“ ütles Puusepp. „Samuti kulude üle vaatamine ja efektiivsuse tõstmine.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara