Tridensi ekstöötaja: juhtide sunnitud lahkumisel pärssiv mõju

Juhatuse liikmete lepingute
peatamine mõjutab Tridensi tegevust pärssivalt, sest pole võimalik, et
üks inimene teeb ära kolme inimese töö, ütles Tridensi endine juhatuse liige
Indrek Habak.

"Lahkuminek oli korrektne, härrasmeeste kombel ja rahumeelne ka. Mingit riidu kui sellist asja ei olnud, tegime tööd viimase hetkeni," kommenteeris Habak sunnitud lahkumist hulgikaubandusfirma Tridens juhatusest. 6. märtsil lõpetas Tridens kõigi kolme endise juhatuse liikmega teenistuslepingud.

"Mul isiklikult jäi küsimärk üles, et mis kõik need motiivid täpsemalt olid. Delikaatselt jätsin need uurimata," tunnistas ta. Habaku sõnul oli nõukogu formaalne otsus juhtimiskulude kokkuhoid. "Selge see, et juhtimikulud on suured kulud nii suure ettevõtte juures. Väga lihtne on kokku hoida selliste lepingute lõpetamise teel. Lepingute tähtaeg olid nii kui nii kohe-kohe lõppemas," lisas ta.

Habaku sõnul mõjustab kolme juhatuse liikme sunnitud lahkumine Tridensi tegevust pärssivalt. "Ei ole võimalik, et üks inimene teeb kolme inimese töö ära," põhjendas ta. Alates 6. märtsist on Tridensi juhatus üheliikmeline.

Tema sõnul aitab ettevõttes finantsjuhtimist teha konsultant ning üks inimene päris kolme inimese tööd tegema ei pea. "Tegelesin terve Eesti ostu, turunduse ja müügiga koos oma alluvatega. Praeguses konkurentsisituatsioonis pole kellegi elu meelakkumine. Allahindluste, räigete müügitehnikate kasutamine käib igapäevaselt. Nad peavad sellega hakkama saama kuidagi," rääkis Habak.

"Suhtlen oma endiste alluvatega päris tihedalt, nad küsivad nõu. Tean, neil seal lihtne pole," märkis Habak.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara