Savisaar: tarbimisele õhutamine positiivne

Tallinna linnapea Edgar Savisaare hinnangul
on Äripäeva plaan inimesi rohkem tarbima õhutada positiivne, sest see aitaks
raske aja üle elada ja paljud töökohad säiluksid seni, kuni majandus taas
sisuliselt tugevnema hakkab.

Homme 400 000 tiraažis ilmuv Äripäeva erileht Kaubandus kutsub inimesi üles rohkem tarbima ja seeläbi majandust elavdama.

"Tarbimisele kutsumisega inimeste säästude ja koondamisrahade arvelt oleks Äripäeva puhul tegemist teatud sotsiaalset liiki majandusprogrammi initsieerimisega, nagu Tallinna linn võttis abipaketi näol vastu sotsiaalsete töökohtade loomiseks," rääkis Savisaar. "Tallinna linn loob sotsiaalsed töökohad, et tööpuudust vähendada. Äripäev loob kunstlikult nn sotsiaalse tarbimise, et ettevõtted ei paneks uksi kinni ja ei vallandaks töötajaid. Need on võrreldavad programmid ja mõlema nende eesmärk saaks olla ainult ajutine leevendus turule."

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara