Mais avab Eestis uksed M S

Tuntud Briti jaemüügikett Marks Spencer
avab Eestis esimese rõivapoe 7. mail Tallinnas.

1400 ruutmeetri suurune kauplus tuleb Rocca al Mare kaubanduskeskuse Moegaleriisse, teatas firma. "Usume, et uutele rõivakauplustele ruumi ja külastajaid veel jätkub," ütles ettevõtte jaekaubanduse direktor Stuart Brien.

2008. aasta märtsis moodustas Marks Spencer frantsiisiettevõtte, mis hakkab opereerima ka Tallinna esindust.

Tallinnas avatav kauplus on firmale Balti riikides kolmas ja suuruselt teine. Esimesena laienes M S Riiga Domina kaubanduskeskusesse ning 2007. aastal avati pood Vilniuses Gedimino 9 keskuses. Baltimaade suurim pood on Vilniuses.

Lähiaastatel plaanitakse avada veel umbes 30 uut Marks Spenceri kauplust Eestis, Tšehhis, Slovakkias, Lätis ja Leedus.

Marks Spencer on Suurbritannia juhtivaid jaekaubandusettevõtteid, mille palgal on üle 75 000 töötaja. Suurbritannias on firmal üle 600 kaupluse ning enam kui 40 välisriigis 300 kauplust. Marks Spencer plaanib viie aasta jooksul suurendada rahvusvahelise äri mahtu 15-20% kogu grupi tuludest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara