Gräzin: õige Eesti toit on rasvane

Igor Gräzin ütles Äripäevale, et
tema ei edenda hetkel tarbimist millegagi, kuid eestimaist on ta eelistanud kogu
aeg. Normaalne Eesti toit on Gräzini sõnul rasvane ja tummine.

"Hetkel mitte midagi," vastas Gräzin küsimusele, mida ta varasemast rohkem tarbib või oleks nõus tarbima. "Eestimaist olen aga ostnud isegi siis, kui see on välismaisest natuke kehvem ja kallim."

"Remontida pole ma plaaninud, sest alles vahetasin korterit ja seal on sees kõik Eesti värk. Normaalne Eesti toit on aga rasvane ja tummine, nagu Eestis peabki olema," rääkis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara