Autor: Kaubandus.ee • 18. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gräzin: õige Eesti toit on rasvane

Igor Gräzin ütles Äripäevale, et tema ei edenda hetkel tarbimist millegagi, kuid eestimaist on ta eelistanud kogu aeg. Normaalne Eesti toit on Gräzini sõnul rasvane ja tummine.

"Hetkel mitte midagi," vastas Gräzin küsimusele, mida ta varasemast rohkem tarbib või oleks nõus tarbima. "Eestimaist olen aga ostnud isegi siis, kui see on välismaisest natuke kehvem ja kallim."

"Remontida pole ma plaaninud, sest alles vahetasin korterit ja seal on sees kõik Eesti värk. Normaalne Eesti toit on aga rasvane ja tummine, nagu Eestis peabki olema," rääkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757