Hennes Mauritz on Hiinas popp

Euroopa suuruselt teine moerõivaste
jaemüüja Hennes Mauriz kavatseb tänu nõudluse kasvule avada sel
aastal Hinnas vähemal kümme uut poodi, kirjutab Bloomberg.

Poed avatakse Pekingis, Shanghais ja Honkongis, kinnitas täna Hiina pealinnas esimese H Mi kaubamaja avamisel Hiina üksuse juht Lex Keijser. Nüüd on Hiinas ja Hongkongis kokku 15 H Mi poodi.

Interbrandi andmetel Euroopa tuntuim kaubamärk jaekaubanduses kasvatas Hiinas eelmisel aastal müüki pea kaks korda, 827 miljoni Rootsi kroonini. Euroopas oli eelmise aasta käive 88,5 miljardit krooni. Kokku kavatseb jaegigant sel aastal avada 225 uut kauplust, neist 74 teises kvartalis. Sel kuul avab H M Hiinas veel kaks kauplust.

Täna seisis enne Pekingi poe avamist järjekorras vähemalt 800 inimest, neist esimene (Una Song) seisis vihma käes viis tundi. „Ma olen näinud Shanghais müüdavaid riideid, aksessuaare ja käekotte ajakirjades avaldatud piltidel ning lootsin, et nad tulevad ka Pekingisse,“ lausus 20aastane tudeng uudisteagentuurile, kes ostis 29 dollarit maksva Matthew Williamsoni käekoti.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara