Viru Keskus saab Balti suurima ilu- ja tervisepiirkonna

Mai alguses avavad Viru Keskuses oma uksed
mitmed ilu- ja tervisekauplused, mille tulemusena kujuneb seal välja
4500ruutmeetrise müügipinnaga Baltimaade suurim ilu-, tervise- ja
juveelipiirkond.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul näeb keskuse kontseptsioon ette terviklikke teemapiirkondade loomist. "Meie eesmärk on pakkuda ostumugavust, et külastaja leiaks võimalikult vähese vaevaga vajadusel teda huvitavad kauplused üles," rääkis ta. Seetõttu koondab Viru Keskus sarnaseid kaupu pakkuvad kauplused kindlatesse piirkondadesse. "See on ülevaatlik külastajale ja samas paneb otseses konkurentsis ka kaupluseid enam pingutama nii teeninduse arendamisel, ostukeskkonna kui ka kaubavaliku kujundamisel," sõnas Vasar.

Mai alguses avavad oma uksed mitmed uued esindused. Lisaks kuuele juveelikauplusele kuuluvad piirkonda kaks prillipoodi, Eesti suurim apteek ning ilu-ja parfümeeria tooteid pakkuvad kauplused – kokku kolmteist esindust üle 4500 m² suurusel pinnal. Vasara sõnul tähendab ilupiirkonna avamine Viru Keskuse jaoks olulise eesmärgi realiseerumist.

Viru Keskus koondab üle saja kaupluse ja teeninduskoha, seda külastab päevas keskmiselt 30 000 inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara