Electrolux vähendab aastaks 2012& energiatarbimist 15%

Electrolux otsustas, et aastaks 2012
tarbivad kõik tema kontorid, tehased ja laod võrreldes mullusega 15% vähem
energiat.

Energiakokkuhoid aitab Electroluxi grupil säästa üle 150 miljoni krooni aastas. Lisaks lubab kokkuhoid ennetada üle 70 000 tonni süsihappegaasi tekkimist – sama palju heidavad atmosfääri 30 000 autot ühe aasta jooksul, teatas Electrolux.

"Electroluxil on oma osa võitluses globaalse kliimamuutumise vastu. Saame teha seda samaaegselt kasvatades oma äri ning muutes tootmist efektiivsemaks," ütles Electroluxi president Hans Stråberg. Tootmisprotsessis ning igapäevases kontoritöös energiatarbimise vähendamine, nn roheliste toodete ja energiasäästlike kodumasinate propageerimine on osad Electroluxi kliimamuutumisevastasest strateegiast.

Stråbergi sõnul on efektiivsed ja energiasäästlikud tooted juba ammu saanud Electroluxi jaoks võtmeküsimusteks. "Kaasaegsed Electroluxi külmikud kasutavad 70% vähem energiat kui veel 15 aasta eest," märkis ta. Electroluxi juhi sõnul saab õige suhtumisega saavutada veelgi enam. "Just sellepärast kutsub Electrolux poliitikuid ja valitsusi propageerima ja toetama tarbijate initsiatiivi vana ja üleliia energiat rööviva tarbetehnika vahetada uue ja efektiivsema vastu," rääkis ta.

2008. aasta lõpuks suutis Electrolux alandada energiatarbimist võrreldes 2005. aastaga 14,5%. Juba praegu aitab see säästa 150 miljonit krooni aastas ja ennetab 90 000 tonni süsihappegaasi tekkimist.

Electrolux on maailma suurim kodu- ja väliseadmete tootja, müües igal aastal 150 riigis üle 40 miljoni toote.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara