Autor: Kaubandus.ee • 29. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metro Auto avab Tallinnas uue Peugeot' esinduse

Mais avab Peugeot' müügile ja teenindusele spetsialiseeruv Metro Auto OÜ oma esinduse Tallinnas Tammsaare teel.

Meie eesmärgiks on pakkuda täisteenindust, sealhulgas keretöid, lausus Metro Auto tegevjuht Melvin Sinirand. "Tänaseks oleme komplekteerinud esinduse sisseseade ning lõppenud on personali valik. Kindlasti on turu madalseisus alustamine väga väljakutsuv ja vastutusrikas ülesanne, ent oleme kindlad, et tänu Peugeot' laiale ja soodsale mudelivalikule ning koostööle tugeva maaletoojaga tõuseme peagi turu tugevaimate automüüjate sekka," sõnas ta.

Peugeot Eesti müügi- ja turundusjuht Rasmus Tali pidas positiivseks, et ajal, mil automüük on suure surve all, on uus tegija leidnud motivatsiooni ja võimaluse tulla autoturule ja seda elavdada. "Tegemist on uue ambitsioonika ettevõttega, kes hindab kõrgelt Peugeot' brändi ja mõistab selle potentsiaali Eest turul," rääkis ta. "Usume, et Metro Autost saab tugev esindaja, kes suudab ka praegusel keerulisel ajal turul endale olulise positsiooni hõivata," lisas Tali.

Tammsaare teel endises Fakto Auto esinduses asuva esinduse viimistlustööd on lõppjärgus ning peagi ollakse valmis klientide teenindamiseks. Esindusel on kaks korrust, millest esimene hakkab olema tarbesõidukite ning teine sõiduautode päralt.

Metro Auto juhatusse kuuluvad pikaajalist Toyota ja Peugeot' kogemust omav tegevjuht Melvin Sinirand, Catwees Honda Tallinna keskust juhtinud Vahur Randveer ning Valdek Kaurit, kelle investeerimisfirma Fogarty on ka automüüja osanik.

Peugeot' ametlik maaletooja Eestis on alates septembrist 2008 Skandinaavia automüüja KW Bruun Baltic.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757