Looduskosmeetika kett laieneb Baltimaades 15 kauplusega

Looduskosmeetika kett Thann avas sel
nädalal Kristiine kaubanduskeskuses uue kaupluse ning plaanib koostöös I.L.U
ketiga avada viie aasta jooksul 15 esindust üle Baltimaade.

Tai Kuningriigist pärit looduskosmeetika kaubamärkide Thann ja Harnn maaletooja, Eesti kapitalil põhineva Thann Baltic Holdings OÜ tegevjuhi Marje Hallik-Wilsoni sõnul avab kett tänavu Eestis lisaks Kristiine keskuses avatud esindusele veel kaks uut poodi. "Julgust uusi poode avada annab tarbijate muutunud ostukäitumine. Kuna spaade külastamine on inimestele vähem kättesaadav, siis on ilu- ja hooldustoodete poodidest saanud Eesti tervisekeskustele arvestatavad konkurendid," ütles ta.

Tegevjuhi sõnul sisaldab Kristiines avatud uue poe toodetevalik enam kui 200 idamaade spaa-kultuurist inspireeritud juuste-, näo- ning kehahoolduse kodu-spaa toodet.

Hiljuti allkirjastas Thann Baltic koostööprojekti Tallinna Kaubamaja kontserni kuuluva TKM Beautyga ühinemaks ilutooteid müüva I.L.U. kauplusteketiga. Koostöö raames avab Thann Baltic viie aasta jooksul 15 Thann ja Harnn poodi üle Eestis, Lätis ja Leedus. Esimene I.L.U. egiidi all valmiv Thanni kauplus väljaspool Eestit avatakse 2010 Lätis.

Hetkel on Thann Balticu esindused Eestis Rotermanni Kaubamajas, Tallinna Kaubamajas, Viru keskuses ja märtsi lõpus avatud uues Pärnu Keskuses asuvas I.L.U. kosmeetikakaupluses. Thann ja Harnn kodu-spaa toodete esinduspood on Eesti tegutsenud alates 2007. aastast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara