Restoranipidajad valisid 50 Eesti parimat söögikohta

Täna avalikustati Tallinnas selle
aasta 50 Eesti parimat restorani, edetabel koostati restoranide võtmetöötajate
hinnangute põhjal.

Kuna erinevates asukohtades olevad söögiasutused omavahel otseselt ei konkureeri, on edetabel regionaalne, sinna kuuluvad 30 restorani Tallinnast, kaheksa Tartust, viis Saare- ja Muhumaalt, neli Pärnust ning kolm mujalt Eestist.

Tallinna parim restoran on teist aastat järjest Ö, Tartu parim Volga, Saare- ja Muhumaal Pädaste mõisa restoran Alexander ning Pärnus Ammende Villa. Mujalt Eestist nimetati 50 parima hulka Tammuri talurestoran Otepäält, Seto Tsäimaja ja Metsiku Piisoni Saloon Rakvere lähistelt, teatas edetabeli koostanud ettevõtja Aivar Hanson.

"Võrreldes möödunud aastaga on tabelis 22 uut nime. Samal ajal on tipus stabiilne. Kuigi täpselt eelmise aasta koha säilitas üksainus restoran 50st, on on tabeli ülaosas 3/4 vanad tegijad," märkis ta.

Edetabel on koostatud Eesti restoranide võtmetöötajate arvamuste põhjal. Oma isikliku, viiest kõige paremast restoranist koosneva edetabeli koostasid restoranide juhid, peakokad ja sommeljeed. Iga kellegi poolt paremate hulka nimetatud restorani töötajad said ka ise oma arvmust avaldada. 50 Eesti parimat restorani on kõigi nende arvamuste summa.

"Kuigi ülilihtne, on niisugune metoodika väga hästi toimiv. Restoranid jälgivad üksteise tegevust hoolega. Iga muutus paremuse või halvemuse poole fikseeritakse veel enne, kui kliendid seda märgata jõuavad," sõnas Hanson.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara