Kaubamaja peab rõivaste järelmüüki mõeldamatuks

Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn
Parel nõustub Elioni juhatuse esimehe Valdur Laidi ideega, et kaupade
taaskasutust peaks soodustama, kuid ei pea rõivaste järelmüüki Kaubamaja juures
mõeldavaks.

Elioni juhatuse esimees Valdur Laid käis Minu Eesti mõttetalgutel välja mõtte, et kõigil jaekaubandusega tegelevatel ettevõtetel võiks olla ka koht, kus turustada oma kaupu teisel ringil.

Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel rääkis Tarbija24.ee'le, et nemad pole sellist asja kunagi plaaninud: "Rõivakaubanduses ei oleks see kindlasti mõeldav - see asi näeks siis välja nagu laenutuskontor."

"Küll aga on meil olemas suurepärane organisatsioon nagu Uuskasutuskeskus, kellega koostööd võiks küll kaaluda," rääkis Parel. Praegu lähevad huvid Pareli sõnul paraku veidi vastuollu, kuid räägitud on koostööst, kus Kaubamaja suunaks Uuskasutuskeskusesse inimesed, kes on oma riided ära kandnud.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara