Rimi paneb poed tund aega varem kinni

Rimi lühendas tunni võrra hommikul ja tunni
võrra õhtul oma kaupluste lahtiolekuaegu, nüüdsest on poed avatud kell
9-22.

Kõik Rimi poed on edaspidi avatud kell 9-22, välja arvatud Viljandi supermarket, mis avatakse endiselt kell 8. Senise kella 23 asemel suletakse Ülemiste, Norde Centrumi, Haabersti, Lasnamäe Centrumi, Pärnu Rimi hüpermarketid alates tänasest tunni võrra varem. Lisaks avatakse kella kaheksa asemel Rakvere, Kuressaare, Kaubahalli supermarketited ning Rakvere hüpermarket nüüdsest kell üheksa.

Rimi Eesti Food ASi tegevjuhi Christer Östholmi sõnul tingis kaupluste lahtiolekuaegade muutmise otsuse soov üle Eesti olla avatud samadel aegadel ja vajadus operatiivkulude osas kokkuhoidu saavutada. "Majanduse raskemates tingimustes otsivad kõik ettevõtteid võimalusi, kuidas oma tööprotsesse efektiivsena hoida ning seda teeme ka meie," põhjendas ta.

Rimi kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 241 kauplust, sealhulgas 34 hüpermarketit (neist üheksa Eestis), 68 supermarketit (üheksa Eestis), 138 odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit Eestis) ja üks hulgiladu Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara