Rimi paneb poed tund aega varem kinni

Rimi lühendas tunni võrra hommikul ja tunni
võrra õhtul oma kaupluste lahtiolekuaegu, nüüdsest on poed avatud kell
9-22.

Kõik Rimi poed on edaspidi avatud kell 9-22, välja arvatud Viljandi supermarket, mis avatakse endiselt kell 8. Senise kella 23 asemel suletakse Ülemiste, Norde Centrumi, Haabersti, Lasnamäe Centrumi, Pärnu Rimi hüpermarketid alates tänasest tunni võrra varem. Lisaks avatakse kella kaheksa asemel Rakvere, Kuressaare, Kaubahalli supermarketited ning Rakvere hüpermarket nüüdsest kell üheksa.

Rimi Eesti Food ASi tegevjuhi Christer Östholmi sõnul tingis kaupluste lahtiolekuaegade muutmise otsuse soov üle Eesti olla avatud samadel aegadel ja vajadus operatiivkulude osas kokkuhoidu saavutada. "Majanduse raskemates tingimustes otsivad kõik ettevõtteid võimalusi, kuidas oma tööprotsesse efektiivsena hoida ning seda teeme ka meie," põhjendas ta.

Rimi kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 241 kauplust, sealhulgas 34 hüpermarketit (neist üheksa Eestis), 68 supermarketit (üheksa Eestis), 138 odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit Eestis) ja üks hulgiladu Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Blogid

Statistika

Teabevara