Sakret hakkab maale tooma Cemexi pakitud tsementi

Ehitusmaterjalide tootja Sakret OÜ ja
suuruselt kolmas tsemenditootja maailmas Cemex sõlmisid partnerluslepingu, mille
järgi saab Sakret Cemexi pakitud tsemendi ametlikuks maaletoojaks Eestis, teatas
ettevõte.

Sakret OÜ peadirektori Andris Vanagsi sõnul soodustab turulangus uute efektiivsete koostöövormide otsingut, nagu seda on näiteks ehitusmaterjalide ettevõtete klastrid ehk geograafiliselt lähestikku paiknevate ühe valdkonna tootmisele spetsialiseerunud ettevõtete vabatahtlikud liidud.

„Lätis toodetud Cemexi tsemendi pakkimistööd annavad lisakoormust meie Mäo tehasele. Samas tänu tellimuste kasvule lihtsustub ja odavneb Sakreti logistika Eestis. Esindades Cemexi pakitud tsementi Eestis saame pakkuda oma klientidele laiema ja soodsama ehituse kõrval ka remondile suunatud tootevaliku ühest kohast,“ rääkis Vanags.

SIA Cemex kommertsdirektor Maris Gruznins ütles, et sarnane tootvate ettevõtete koostöövorm on levinud üle maailma ning kriisiajal on vastastiku kasu toov koopereerimine lausa hädavajalik. „Olles andnud Sakretile Cemexi pakitud tsemendi esindajaõigusi Eestis suurendab meie ettevõte oma turuosa märkimisväärselt. Sakret on usaldusväärne partner, kellel on lai ja stabiilne püsikliendibaas ning esindused enamikes ehitusmaterjalide poodides Eestis,“ lausus Gruznins.

Cemexi pakendamata tsementi müüb Eestis AS Letofin.

Cemex oli asutatud Mehhikos aastal 1906 ja on hetkel suurim ehitusmaterjalide tarnija ning suuruselt kolmas tsemenditootja maailmas. Cemexi ettevõtted on esindatud 50 riigis Põhja- ja Lõuna-Ameerikas, Euroopas, Aasias ning Aafrikas. Kokku töötab Cemexis 67 tuhat inimest üle maailma.

Sakreti brand loodi USAs 1936. aastal. Hetkel on Sakret Grupp maailma suurim ehituslike kuivsegude tootja, kel on kokku üle 60 frantsiisi lepingu alusel töötava tehase. Lätis avati Sakreti tehas 2004. aastal, 2007. aasta suvel alustas tööd Sakreti tehas Eestis, mullu suvel avati uus tehas Leedus.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Blogid

Statistika

Teabevara