Selver ja Prisma poodide lahtiolekut ei lühenda

Kaubandusketid Selver ja Prisma ütlesid
Äripäevale, et ei plaani Rimi eeskujul poodide lahtioleku aega lühendada.

"Meil ei ole hetkel plaanis muuta Selveri lahtiolekuaegasid," kommenteeris A-Selveri tegevdirektor Iivi Saar Rimi sammu avada poed tund hiljem ning panna need tunni võrra varem kinni.

Prisma Peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen sõnas: "Prisma Peremarket ei plaani lühendada kaupade lahtiolekuaegu. Soovime ka edaspidi pakkuda laia kaubavalikud ja soodsat hinnataset nendele inimestele, kes kas oma ametist või harjumusest tulenevalt külastavad kauplusi hommikul kaheksa ja üheksa vahel või õhtul kümne ja üheteistkümne vahel."

Selver Rimi Balticu kuni 30%list hinnalangetust ei kommenteerinud.

Möödunud reedel vahendas rus.db.lv, et 28. mail alandas Rimi Balticule kuuluv Rimi Lietuva 4 000 toote hinda kuni 30%. Hinnalangus puudutas Rimi hüpermarketites ja Rimi supermarketites müüdavaid leiva- ja saiatooteid, kondiitritooteid, konserve, kala, hügieenitarbeid ja hooajakaupu.

Suured kaubandusketid alandavad hindu tarbimise vähenemise ja linnadesse tekkinud turukauplejate pakutava konkurentsi tõttu, lisas portaal. Rimi Lietuval on praegu 64 kaubanduskeskust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara