Autor: Kaubandus.ee • 8. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koduextra uueks juhiks sai Tõnu Lemsaar

Eesti suurimat kodukaupade poeketti Koduextra hakkab juhtima Tõnu Lemsaar, kelle eesmärgiks on korrastada kahe kaubamärgi all toimivate kaupluste tegevust lihtsustamaks tarbijal oma valikute tegemist.

Eelmise aasta sügisel alanud Koduextra ja Superboxi poekettide ühinemine on juriidiliselt lõppenud ning alates 4. juunist tegutsetakse ühise ettevõttena Koduextra OÜ, teatas ettevõte. Koduextra OÜ omanikud valisid ühendatud ettevõttele uue nõukogu ja moodustati kaheliikmeline juhatus.

"Nüüd, kus kahe ettevõtte ühinemine on lõpule viidud, on kõige olulisem edasi arendada kahe kaubamärgi all opereerivate kaupluste kontseptsioone ning välja töötada parim viis toimimiseks nii Koduextra kui ka Superboxi kauplustele," selgitas Koduextra OÜ nõukogu esimees Mart Relve.

"Kahe erineva, kuid samas sarnase ettevõtte ühendamine seab juhile suured väljakutsed – tuleb kokku panna ühtne tegutsemise plaan, luua kahte ettevõtet ühendav ettevõttekultuur ning kasvada veelgi, jäädes turuliidriks,“ lausus Koduextra OÜ tegevjuht Tõnu Lemsaar.

Eelnevalt on Lemsaar töötanud Eesti Tarbijate Ühistute Keskühistus lähikaupluste arendusjuhi ja supermarketite turundusjuhina, Rimi Eesti Food ASis Säästumarketite regioonijuhina ja müügidirektori kohusetäitjana ning enne liitumist Koduextraga ASi Klick Eesti jaemüügijuhina.

Koduextra tegutseb Eesti turul aastast 1998, ettevõttel on 23 kauplust üle Eesti ning täna omab umbes 15% kogu kodukaupade müügi turust. Ettevõtte käive 2008. aastal oli enam kui 100 miljonit krooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757