Tallinna Kaubamaja otsib uusi ärivõimalusi

Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul
Puusepp ütleb majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi aastaülevaates,
et Tallinna Kaubamaja kontsern hoiab majanduskriisis silmad lahti uute
ärivõimaluste otsimiseks, et haaret veelgi laiendada.

"Kindlasti on 2009. aasta tõsise töö aasta. Väga suur töö ootab ees eelmisel aastal omandatud kingaäridega, fookuses on nii supermarketid kui kaubamajad, jätkame I.L.U poodidega, samuti Kia kõrvale teiste võimalike autobrändide otsimisega," kirjeldas Puusepp eesseisvat.

"Eesmärgiks on kõikides meie ettevõtetes tegutseda jätkuvalt turust paremini. Tuleb saavutada nendes oludes maksimaalset tulu, muutuda veelgi efektiivsemaks ning tegutseda nii, et kontserni areng ei peatuks. Samuti tasub silmad lahti hoida uute ärivõimaluste suhtes," lisas ta.

Puusepa sõnul on kaupmeestel tänavu fookuses tööjõukulud, kauba sisseostu ja logistikaga seotud kulud, kaubanduspindade rendi- ja hooldusteenuste hinnad. "Jätkuvalt võib turul näha erakordseid allahindlusi, et realiseerida varasematest perioodidest kätte jäänud suuri kaubavarusid – sageli on eesmärgiks vabastada rahalised vahendid ning müük käib alla omahinna. Suurtest kasumitest tänavu enamusel kaupmeestest mõtet rääkida ei ole," leidis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Statistika

Teabevara