Selver toetab võrkpalliklubi 5 miljoniga

Täna sõlmitava lepinguga toetab
A-Selver Audentese Võrkpalliklubi 5,1 miljoni krooniga kolmeks hooajaks.

„Valitseva meistri toetaja olla on suur au,“ sõnas A-Selver AS-i tegevdirektor Iivi Saar. „Meil on põhjust MTÜ Audentese Võrkpalliklubi koostööga rahul olla – Selveri nimi on väga väärikalt esindatud ning me oleme Audentese võrkpalliklubile selle eest väga tänulikud."

Saar tõdes, et ehkki majanduses on olukord võrreldes eelmise kolmeaastase lepingu sõlmimise ajaga muutunud, on noortesport ala, mida tuleb toetada ka raskematel aegadel.

A-Selver AS ja MTÜ Audentese Võrkpalliklubi esimene koostööleping sõlmiti 2005. aastal. 2007. aastal sõlmiti koostööleping kolmeks hooajaks 5 miljonile kroonile – kuni 2009. aasta kevadeni. 16. juunil 2009 allkirjastasid A-Selver AS ja MTÜ Audentese Võrkpalliklubi uue 5,1 miljoni suuruse kolmeaastase toetuslepingu.

MTÜ Audentes Võrkpalliklubi loodi 2000. aastal Tallinnas. Klubi esindusmeeskond Selver Tallinn on kolmel viimasel 2006-2009 hooajal võitnud nii Eesti kui ka Balti Meistritiitli. Lisaks oldi kahel hooajal Eesti Karika võitjad.

Selveri super- ja hüpermarketite kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Ettevõtte 2008. aasta konsolideeritud käive oli 4,3 miljardit krooni.

Tallinna Kaubamaja sai tänavu esimeses kvartalis 52,3 miljonit krooni kahjumit, mis tähendab eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 120 miljonit krooni väiksemat teenistust.
Kontserni käive kasvas 3,7 protsenti 1,52 miljardi kroonini.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara