Kulda saab osta automaatidest

Sakslastel on varsti võimalus oma kullajanu
rahuldada kollase metalli järele sama lihtsalt nagu automaadist šokolaadi ostes,
kirjutab Financial Times.

TG-Gold-Super-Market nimeline kompanii plaanib installeerida kullamüügiautomaadid Saksamaa lennujaamadesse ja raudteejaamadesse. Sel teel luuakse kasvatada sakslaste huvi füüsilise kulla järele pärast usalduse vähenemist kõikvõimalike investeeringute vastu.

Sel aastal plaanib ettevõte paigaldada 500 kohta saksakeelsetes maades kullamüügiautomaadid.
Frankfurdi lennujaamas pandi ülesse snäkimüügiautomaadist ümber tehtud kullamüügiautomaat. 30 euro eest saavad huvilised osta grammi kulda. Suurem 10grammine kuldplaat maksis 245 eurot, müügil on ka kuldmündid. Kulla hind on turuhinnast 30 protsenti kõrgem ja muutub iga paari minuti järel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara