Ahmadinejad vennastus Lukašenkoga

Iraani president Mahmoud Ahmadinejad ütles,
et Iraan ja Valgevene vaatavad maailma asjadele ühtmoodi. Gruusia president
Mikheil Saakašvili teatas umbes samal ajal, et Lukašenko juhib riiki kui
kolhoosiesimees, vahendas charter97.org.

Ahmadinejad kohtus Valgevene saadiku Boriss Baturaga Teheranis 24. juunil ja kinnitas talle, et Iraan on valmis Minskiga suhteid arendama. Ahmadinejadi hinnangul on maailm suurte sündmuste künnisel, kuid domineerivad jõud (lääneriigid – toim) kaotavad positsioone.

Batura õnnitles Ahmadinejadi valimisvõidu puhul ja kiitis teda vastupanu osutamise eest varjamatule välisele survele. Batura lisas, et Valgevene on valmis Iraaniga suhteid looma kõigis valdkondades. Seejuures kohtus Valgevene delegatsioon Teheranis käies ka Iraani kaubandusministriga.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara