Sendioksjonitel läks aastaga toss välja

Möödunud suvel kärina ja mürinaga
alustanud sendioksjonitest on umbes pooled tegevuse lõpetanud. Närvikõdi
jagab hetkel vaid Bidoloo, ülejäänud on enampakkumised ajutiselt
peatanud.

Eelmise aastaga võrreldes on oksjonile pandud kaupa tunduvalt vähem ja võib isegi öelda, et hea, kui üldse midagi valida ning mängida on. Hinnaralli.ee koduleht on võlgnevuste tõttu suletud. Domeeni registreerinud Rigotex OÜ sipleb maksehäireregistri andmetel kõrvuni võlgades. Raha ootavad nii pank, sidefirma kui ka liisingupakkuja ning maksu- ja tolliamet.

Eurocent24 lehekülg on maas ja Oksjon24 oma tühi. Seejuures pole ükski seitsmest sendioksjoni korraldajast, kellest Äripäev möödunud suvel kirjutas, äriregistrile veel majanduaruannet esitanud.

Veebruaris oli sendioksjon vaus.ee omanikevahelise riiu tõttu müügis. Äriregistri andmetel pole OÜ Intermarket omanikud siiani muutunud, kuid täna õhtul tuleb enampakkumisele vaid TomTom ONE XL navigatsiooniseade ning eelolevaid oksjoneid pole välja reklaamitud.

Ehkki sendioskjon.ee lehel näivad oksjonid 11. juulil samuti jätkuvat, on varem portaali majandanud Sendioksjon OÜ võlgu kolme inkassofirma klientidele. Samas näitab EENet, nagu kuuluks domeen nüüd kiirlaenufirmale Credit24.

sendikas.ee oksjonid on ajutiselt peatatud. "Head kliendid! Kaks populaarset oksjoniportaali SMSRACE ja Sendikas on ühinenud. Seoses andmebaaside ühendamisega on oksjonid peatatud kuni 1. juulini.
Ootame teid õige pea tagasi meie uuenevasse keskkonda! Jagame infot jooksvalt asjade käigust. Päikest," selgitab oksjonikorraldaja veebilehel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara