Suletud restorani UpUp omanik lahkus öösel tagaukse kaudu

Restoran UpUp on suletud ning omanik
kolis sealt välja täiesti salaja, kinnitas Meloni Ärikeskust haldava Arco
Ärikeskuse juhataja Urmas Lind.

Lind ütles, et Meloni keskuses asunud restoranist UpUp võib rääkida minevikuvormis. "UpUp OÜ omanik Oleg Vaštšenko lahkus öösel ja tagauksest. Rasked ajad näitavad, kes on kes – inimese tegelikku isiksust ja tema sõnade paikapidavust," kommenteeris ta.

"Avastasin esmaspäeva hommikul, et ta on nädalavahetusel täiesti salaja välja kolinud. Telefonile ta ei vasta," ütles Arco Ärikeskuse juhataja.

Eile ütles Oleg Vaštšenko Äripäevale, et kuna ta hetkel Eestis ei viibi, siis ta ei oska kommenteerida, miks kohviku uksel on silt "Suletud". Eelmise nädala alguses kinnitas UpUp'i omanik, et üle miljoni kroonine maksuvõlg plaanitakse tasuda graafiku alusel ning pankrotiohtu neil pole. Pankrotti eitas ta ka eile. "Võib-olla on restoran praegu ajutiselt suletud ning paari nädala pärast võib see taas avatud olla," sõnas Vaštšenko.

Kuuldes Vaštšenko sõnu, ütles Lind, et vabandust, kas ma vargaga hakkan edasi äri ajama. "Loomulikult jäid nad ka meile võlgu," märkis ta. Maksehäireregistri andmetel on tänase seisuga OÜ UpUp maksuvõlg 1 064 914 krooni ning intressivõlg 115 243 krooni.

Arco Ärikeskuse juhataja sõnul oli neil UpUp'iga sõlmitud üüri- ja kommunaalmaksete graafik. "Sellest pidas Vaštšenko ka kinni, aga nüüd tegi ta kannapöörde ja kadus. See vara, mis kohvikusse jäi on arestitud ning talle on väljastatud rendilepingu katkestamise teade."

Lind rääkis kohviku taustast, et selle ehitas reklaamibüroo Lowe Age (nüüd nimega Age McCann - toim.) ja nemad müüsid UpUp'i Vaštšenkole maha umbes aasta tagasi. "Aegade algusest on ta olnud selline murelik klient," tõdes ta. Lind oli siiski kindel, et tema saab oma raha tagasi, viidates üürileandja õigusele müüa UpUp'i varad avalikel enampakkumistel.


Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara